آشنایی با ایمپلنت اویدنس Evidence؛ قیمت، کشور سازنده و ماندگاری

شرکت اویدنس یکی از شرکت‌های کره‌ای – آمریکایی است که فعالیت خود را در زمینه تولید تجهیزات دندانپزشکی به صورت همزمان در آمریکا و کره آغاز کرد. این شرکت در سال 2004 تاسیس شد و محصولات خود را به صورت رسمی از سال 2006 به وارد بازار جهانی کرده و صادرات خود را به سراسر جهان آغاز نمود.

شرکت اویدنس در حال حاضر 18 نمایندگی فعال در سراسر جهان دارد. این شرکت در کشورهای آمریکا، کانادا، کشورهای اروپایی و کشور ایران دارای نمایندگی است و در توانسته است در بازار جهانی بسیار موفق عمل کند.  

ایمپلنت کره‌ای اویدنس در مقایسه با سایر ایمپلنت‌های موجود در بازار قیمت مناسبی دارد و به همین دلیل در کشور ایران نیز طرفداران بسیاری به دست آورده است. این ایمپلنت کره‌ای در بسیاری از مراکز کاشت ایمپلنت از جمله دندانپزشکی آرامش مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل کیفیت بالا درصد موفقیت عمل کاشت ایمپلنت با استفاده از این ایمپلنت بالا می‌باشد.

ایمپلنت اویدنس

ایمپلنت کره‌ای اویدنس، از نظر کیفیت و قیمت در سطح مطلوبی قرار دارد و در بسیاری از مراکز کاشت ایمپلنت دندان از این ایمپلنت استفاده می‌شود. ایمپلنت دندان یک روش مطمئن و بدون عارضه است و برای افرادی کاربرد دارد که دندان‌های خود را از دست داده‌اند. مزیت ایمپلنت در این است که تفاوتی ندارد چند تا از دندان‌ها کشیده شده یا آسیب دیده باشند. با استفاده از ایمپلنت می‌توان یک تا چند دندان را جایگزین کرد. حتی در افرادی که تمام دندان‌های خود را از دست داده‌اند نیز می‌توان از ایمپلنت استفاده کرد.

مهمترین بخش ایمپلنت، پایه آن است. همانطور که دندان طبیعی با استفاده از ریشه در داخل استخوان محکم شده است، ایمپلنت نیز با استفاده از پایه یا فیکسچر در داخل استخوان محک می‌شود و همانند دندان طبیعی ثابت است. پایه ایمپلنت از جنس تیتانیوم ساخته می‌شود و این آلیاژ با استخوان فک انسان ادغام شده  همانند بخشی از استخوان عمل می‌کند.

روش‌های کاشت ایمپلنت در هر فرد متفاوت است. ایمپلنت‌ها به دو صورت کاشت می‌شوند. در روش اول ایمپلنت در داخل استخوان قرار می‌گیرد که امروزه بیشتر از این روش برای کاشت ایمپلنت استفاده می‌شود و در روش دوم ایمپلنت در زیر لثه و بر روی استخوان قرار داده می‌شود که دیگر کاربردی ندارد. نحوه کاشت ایمپلنت در داخل استخوان با توجه به شرایط جسمی و کیفیت استخوان فرد متقاضی متفاوت است و در هر فرد باید از روش مناسب استفاده شود تا عمل ایمپلنت موفقیت آمیز باشد.

ایمپلنت کره‌ای در بسیاری از مراکز کاشت ایمپلنت از جمله دندانپزشکی آرامش مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل کیفیت بالا درصد موفقیت عمل کاشت ایمپلنت با استفاده از این ایمپلنت بالا می‌باشد.
ایمپلنت اویدنس

بخش‌های مختلف ایمپلنت اویدنس (evidence)

بیشتر ایمپلنت‌های موجود در بازار از جنس تیتانیوم ساخته می‌شوند و این ایمپلنت‌های تیتانیومی از سه قسمت تشکیل می‌شوند. در این بخش می‌خواهیم قسمت‌های مختلف ایمپلنت اویدنس را معرفی کنیم:

بخش اول: پایه ایمپلنت یا فیکسچر

اولین و مهمترین بخش ایمپلنت، پایه ایمپلنت است که در داخل استخوان کاشت می‌شود و نقش ریشه دندان را ایفا می‌کند. جنس و برند کشور سازنده پایه ایمپلنت مشخص کننده قیمت ایمپلنت است. قیمت ایمپلنت اویدنس در مقایسه با سایر برندهای سوئیسی و آلمانی و آمریکایی کمتر است اما از نظر کیفیت با آنها برابری می‌کند.

پایه ایمپلنت که مستقیما در داخل استخوان فک کاشت می‌شود از تیتانیوم است. این فلز به دلیل این که با بدن انسان سازگاری دارد و با استخوان فک ادغام می‌شود، هیچ عارضه و مشکلی برای فرد ایجاد نمی‌کند. هر قدر درصد خلوص تیتانیوم استفاده شده در ساخت پایه ایمپلنت بیشتر باشد، مدت زمان جوش خوردن پایه ایمپلنت با استخوان کمتر خواهد بود و روند درمان سریع‌تر پیش می‌رود.

ایمپلنت‌های تیتانیومی و ایمپلنت evidence طول عمر بالایی دارند و در برابر تغییرات دمایی و فشار مقاوم هستند. در صورتی که به خوبی از ایمپلنت‌ها مراقبت شود، تا پایان عمر می‌توانید از آنها استفاده کنید.

نوع دیگری از ایمپلنت وجود دار که بر پایه زیرکونیوم ساخته می‌شوند. این نوع ایمپلنت مقاومت بالاتری دارند اما به دلیل این که از ایمپلنت‌های تیتانیومی گران‌تر هستند کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. تنها در شرایطی از ایمپلنت زیرکونیومی استفاده می‌شود که فرد به تیتانیوم حساسیت داشته باشد و نتوان برای او از ایمپلنت تیتانیومی استفاده کرد.

بخش دوم: اباتمنت

پایه ایمپلنت یا فیکسچر در داخل استخوان و زیر لثه قرار می‌گیرد و باید بخشی وجود داشته باشد تا بتوان روکش دندان را بر روی آن نصب کرد. اباتمنت بخشی است که بر روی پایه ایمپلنت نصب می‌شود و روکش دندان بر روی آن قرار می‌گیرد. اباتمنت مانند یک پیچ کوچک است که در داخل پایه ایمپلنت پیچ می‌شود و کار او حمایت از روکش دندان است. اباتمنت انواع مختلفی دارد و ممکن است به صورت پیچی یا با استفاده از چسب مخصوص به ایمپلنت متصل شود. مدل اباتمنت در هر برند متفاوت است.

تا زمانی که پایه ایمپلنت به طور کامل با استخوان فک جوش نخورده باشد متخصص ایمپلنت اباتمنت را بر روی آن قرار نمی‌دهد. این کار به این دلیل انجام می‌شود تا پایه ایمپلنت به خوبی با استخوان جوش خورده و در جای خود حرکت نکند. اگر اباتمنت بر روی ایمپلنت قرار داشته باشد، ممکن است بر اثر فشار در زمان غذا خوردن و جویدن، پایه ایمپلنت حرکت کند و اتصال آن با استخوان به خوبی انجام نشود.

تنها در روش کاشت ایمپلنت فوری اباتمنت همزمان با کاشت پایه ایمپلنت بر روی آن نصب می‌شود و یک روکش موقت بر روی آن قرار داده می‌شود تا ظاهر دندان‌ها به هم نریزد. اباتمنت نیز معمولا از جنس تیتانیوم است و در برخی از مدل‌ها ممکن است از جنس زیرکونیوم ساخته شده باشد که قیمت آن متفاوت خواهد بود.

بخش سوم: روکش ایمپلنت یا تاج دندان

بخش دیگری از ایمپلنت اویدنس، روکش یا تاج دندان است. این بخش درست شبیه به دندان طبیعی ساخته می‌شود و رنگ و مدل آن شبیه به دندان طبیعی فرد ساخته می‌شود تا با سایر دندان‌ها تفاوتی نداشته باشد. روکش دندان از جنس سرامیک است و در برابر فشار و دما مقاومت بالایی دارد. برخی از روکش‌ها از ترکیب فلز و سرامیک ساخته می‌شوند و از نظر مقاومت و قیمت با روکش‌های سرامیکی تفاوت دارند.

روکش دندان پس از آن که پایه ایمپلنت به خوبی با استخوان جوش خورد و بخش اباتمنت بر روی آن قرار داده شد، با استفاده از چسب مخصوص یا پیچ بر روی اباتمنت نصب می‌شود. نحوه نصب روکش بر روی اباتمنت به شکل و مدل ایمپلنت بستگی دارد. ایمپلنت‌ها اندازه‌ و انواع مختلفی دارند که هر یک به یک شکل طراحی و ساخته می‌شود.

ایمپلنت کره‌ای در بسیاری از مراکز کاشت ایمپلنت از جمله دندانپزشکی آرامش مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل کیفیت بالا درصد موفقیت عمل کاشت ایمپلنت با استفاده از این ایمپلنت بالا می‌باشد.
ایمپلنت اویدنس

انواع روش کاشت ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان معمولا به سه روش کاشت می‌شود. هر روش برای شرایط خاصی کاربرد دارد و متخصص ایمپلنت تشخیص می‌دهد که کدام روش برای فرد مورد نظر مناسب است و با وضعیت استخوان و سلامت دهان و لثه وی سازگاری دارد. در این بخش می‌خواهیم انواع روش کاشت ایمپلنت evidence را به طور کامل شرح دهیم:

  • کاشت ایمپلنت فوری

در روش کاشت ایمپلنت فوری، پایه ایمپلنت دندان بلافاصله پس از این که دندان آسیب دیده و پوسیده کشیده شد، در داخل استخوان و در جای خالی ریشه دندان قرار داده می‌شود. این روش برای افرادی کاربرد دارد که استخوان سالمی دارند و به بیماری لثه یا عفونت مبتلا نیستند. در روش کاشت ایمپلنت فوری پس از آن که دندان کشیده شد، با استفاده از دریل در داخل استخوان حفره‌ای به اندازه قطر پایه ایمپلنت ایجاد می‌شود تا پایه ایمپلنت در داخل استخوان قرار داده شود.

این روش زمانی قابل انجام است که فرد به بیماری عفونی لثه یا دهان مبتلا نباشد. همچنین استخوان فرد تراکم کافی داشته باشد تا بتواند از پایه ایمپلنت حمایت کند. در صورتی که فرد به بیماری لثه مبتلا باشد و یا استخوان او تراکم کافی نداشته باشد، عمل کاشت ایمپلنت با شکست مواجه خواهد شد و ایمپلنت شل می‌شود.

ایمپلنت فوری در یک جلسه کاشته می‌شود و نیازی به مراجعه مکرر به دندانپزشکی نیست. نوع ایمپلنت اویدنس برای دندان‌های مختلف در قسمت‌های مختلف فک متفاوت است. به طور کلی ایمپلنت‌ها دارای سه سایز هستند که در بخش‌های بعد درباره آن صحبت خواهیم کرد.

  • کاشت ایمپلنت یک مرحله‌ای

در روش کاشت ایمپلنت به صورت یک مرحله‌ای ابتدا شرایط استخوان و لثه بیمار مورد بررسی قرار می‌گیرد و سپس حفره‌ای در داخل استخوان ایجاد شده و پایه ایمپلنت درون آن قرار داده می‌شود. در این روش تمامی کارهای کاشت در یک جلسه انجام می‌شود و سپس لثه به دور پایه ایمپلنت بخیه زده شده و بخش اباتمنت بر روی پایه ایمپلنت نصب می‌گردد. در روش یک مرحله‌ای دیگر نیاز نیست جراحی لثه انجام شود و از همان ابتدا قسمت بالایی ایمپلنت بیرون از لثه قرار دارد. اگر ایمپلنت برای دندان‌های جلو استفاده شده باشد، یک روکش موقت بر روی آن نصب می‌شود تا زیبایی دندان‌ها حفظ شود.

سپس از دندان‌ها قلب گیری انجام شده و پس از این که روکش دائمی آماده شد، روکش با استفاده از چسب یا به صورت پیچی بر روی اباتمنت نصب می‌گردد. هر نوع ایمپلنت دارای اجزای سازنده متفاوتی است و مراحل کاشت نیز بر همین اساس ممکن است با یکدیگر تفاوت داشته باشد.

  • کاشت ایمپلنت دو مرحله‌ای

در روش دو مرحله‌ای کاشت ایمپلنت در چند مرحله انجام می‌شود. در جلسه اول پس از این که شرایط استخوان و لثه بررسی شد ابتدا پایه ایمپلنت در داخل استخوان کاشته می‌شود. برای کاشت پایه ایمپلنت ابتدا برشی بر روی لثه ایجاد می‌شود و سپس استخوان برای قرار دادن پایه ایمپلنت آماده شده و پایه در داخل استخوان قرار می‌گیرد. سپس لثه بر روی پایه قرار می‌گیرد و متخصص ایمپلنت آن را بخیه می‌زند. به صورتی که دیگر پایه ایمپلنت مشاهده نمی‌شود.

پس از این که پایه ایمپلنت با استخوان جوش خورد، دوباره لثه برش داده می‌شود تا پایه ایمپلنت از داخل لثه بیرون آمده و بخش اباتمنت بر روی آن نصب شود. این روش نیاز به جراحی لثه دارد و به همین دلیل مراحل آن کمی طولانی‌تر از روش تک مرحله‌ای است.

پیش از کاشت ایمپلنت متخصص ایمپلنت شرایط استخوان بیمار را بررسی می‌کند. در صورتی که استخوان تراکم کافی نداشته باشد و یا به دلیل این که مدت زیادی از کشیده شدن دندان گذشته است استخوان تحلیل رفته باشد، نیاز است که ابتدا استخوان تقویت شود. برای تقویت استخوان باید عمل پیوند استخوان انجام شود. با استفاده از این عمل استخوان کافی برای کاشت ایمپلنت تامین می‌شود تا بتواند از پایه ایمپلنت حمایت کند.

عمل پیوند استخوان ممکن است برای همه نیاز نباشد. تنها در صورتی که فرد به پوکی استخوان مبتلا باشد و یا به دلیل عدم وجود دندان در لثه، استخوان تحلیل رفته باشد انجام می‌شود. بهترین زمان برای کاشت ایمپلنت درست زمانی است که دندان کشیده می‌شود. زیرا بافت استخوان هنوز تازه است و به همین دلیل روند درمان و ترمیم ناحیه جراحی بسیار کوتاه‌تر از زمانی خواهد بود که بیمار نیاز به عمل پیوند استخوان داشته باشد و بعد از آن پایه ایمپلنت در استخوان کاشت شود.

عمل پیوند استخوان چیست؟

چنانچه مدت زمان بسیاری از کشیده شدن یک یا چند دندان گذشته باشد و به دلیل خالی بودن استخوان و لثه استخوان فک تحلیل رفته و ارتفاع و پهنای آن کاهش یافته باشد، پیش از انجام عمل کاشت پایه ایمپلنت، باید استخوان در ناحیه جراحی تقویت شود. در صورتی که مقدار زیادی از استخوان فک تحلیل رفته باشد، دیگر ارتفاع و پهنای کافی برای قرار دادن پایه ایمپلنت در استخوان وجود نخواهد داشت. در این شرایط نمی‌توان پایه ایمپلنت را به خوبی در داخل استخوان قرار داد به این دلیل که ممکن است پایه ایمپلنت از استخوان بیرون بماند و یا به طور کامل در داخل استخوان قرار نگیرد و عمل جوش خوردن به خوبی انجام نشده و ایمپلنت پس از مدتی شل شود.  یا پهنای استخوان کم باشد و دیواره استخوان به اندازه‌ای نباشد که بتواند از پایه ایمپلنت حمایت کند.

به همین دلیل پیش از این که متخصص ایمپلنت بخواهد عمل کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهد وضعیت استخوان‌ها را بررسی نموده و تشخیص می‌دهد که فرد به عمل پیوند استخوان نیاز دارد یا خیر. متخصص ایمپلنت با انجام معاینات بالینی و با بررسی عکس‌های گرفته شده از استخوان و دندان‌ها شرایط بیمار را بررسی می‌کند.

این عمل با استفاده از بافت طبیعی استخوانی که از استخوان خود فرد یا استخوان حیوانات گرفته می‌شود انجام می‌شود. در برخی از شرایط نیز با استفاده از بافت مصنوعی عمل پیوند استخوان را انجام می‌دهند. عمل پیوند استخوان عمل بسیار ساده‌ای است و خیلی سریع انجام می‌شود. مدت زمان ترمیم و جوش خوردن استخوان جدید با استخوان فک کمی زمان بر است و باید 4 الی 6 ماه صبر کردن تا استخوان به خوبی با یکدیگر ادغام شوند و ناحیه مورد نظر برای قرار دادن پایه ایمپلنت آماده شود.

هزینه جراحی پیوند استخوان به صورت جداگانه محاسبه می‌گردد. اگر که فرد بخواهد هزینه را به صورت اقساطی و در چند مرحله پرداخت کند، هزینه‌های جانبی همراه با هزینه کاشت ایمپلنت محاسبه شده و سپس به چند قسط تقسیم بندی شده و زمان پرداخت آن نیز با توجه به شرایط بیمار تعیین خواهد شد.

ایمپلنت کره‌ای در بسیاری از مراکز کاشت ایمپلنت از جمله دندانپزشکی آرامش مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل کیفیت بالا درصد موفقیت عمل کاشت ایمپلنت با استفاده از این ایمپلنت بالا می‌باشد.
ایمپلنت اویدنس

عوامل موثر بر قیمت ایمپلنت اویدنس

ایمپلنت اویدنس قیمت‌های مختلفی دارد و علاوه بر آن عوامل مختلفی بر قیمت نهایی ایمپلنت تاثیر دارند. در این بخش می‌خواهیم چند مورد از مهمترین عوامل موثر بر قیمت ایمپلنت را برشماریم:

  • جنس روکش ایمپلنت:

یکی از عواملی که بر قیمت نهایی ایمپلنت تاثیر دارد، موادی است که برای ساخت روکش ایمپلنت مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از روکش‌ها با ترکیب سرامیک و فلز ساخته می‌شوند و برخی دیگر تمام سرامیک هستند. روکش‌های سرامیکی زیبایی بیشتری دارند و از نظر ظاهری بسیار شبیه به دندان طبیعی هستند اما مقاومت و استحکام آنها کمتر از روکش‌هایی است که با ترکیب فلز و سرامیک ساخته شده است. قیمت روکش ایمپلنت در هر یک از مدل‌های ذکر شده متفاوت است و یکی از عواملی است که در قیمت نهایی کاشت ایمپلنت دندان تاثیر دارد.

  • نوع جراحی و روش کاشت ایمپلنت

روش کاشت ایمپلنت از دیگر عوامل موثر بر قیمت ایمپلنت دندان است. همانطور که در بخش قبل اشاره کردیم ایمپلنت به چندین روش مختلف کاشت می‌شود و در هر روش مراحل کاشت و لوازمی مه مورد استفاده قرار می‌گیرد تفاوت دارد. در نتیجه قیمت ایمپلنت در هر روش بسته به کاری که توسط متخصص ایمپلنت انجام می‌شود و میزان سختی کار متفاوت است. قیمت کاشت ایمپلنت evidence نیز بر اساس روش کاشت ایمپلنت و تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان متفاوت خواهد بود.

  • درمان‌ها و جراحی‌های جانبی مورد نیاز

از دیگر عوامل موثر بر قیمت ایمپلنت دندان در دندانپزشکی آرامش، درمان‌ها و جراحی‌های مورد نیاز پیش از انجام عمل کاشت ایمپلنت است. ممکن است به دلیل وجود عفونت یا بیماری در دهان یا لثه بیمار نیاز باشد تا ابتدا درمان‌های لازم انجام شود تا محیط برای کاشت ایمپلنت آماده سازی شود. علاوه بر این در صورتی که استخوان کافی در ناحیه کاشت وجود نداشته باشد باید ابتدا عمل پیوند استخوان انجام شود و در نهایت پس از این که استخوان جدید با استخوان فک جوش خورد، عمل کاشت پایه ایمپلنت در استخوان انجام شود. هر یک از این درمان‌ها و جراحی‌های جانبی هزینه جداگانه‌ای دارند که در نهایت همراه با هزینه ایمپلنت دندان محاسبه می‌شوند.

  • تخصص و مهارت دندانپزشک

میزان تخصص و مهارت متخصص ایمپلنت از دیگر عواملی است که بر قیمت نهایی ایمپلنت تاثیر دارد. اگر شما به یک جای نامعتبر مراجعه کنید و عمل کاشت ایمپلنت را فردی غیر متخصص انجام دهد شاید در ابتدا هزینه کمتری را از شما دریافت کند اما بعدا به دلیل بروز مشکلات و عوارض گوناگون باید هزینه بیشتری را برای درمان و رفع آن عوارض صرف کنید. بنابراین بهتر است به مراکز معتبر ایمپلنت دندان مراجعه کنید تا فردی متخصص و با تجربه کار کاشت ایمپلنت را انجام دهد و از ایمپلنت باکیفیت برای شما استفاده کند تا در آینده مشکلی برای ایمپلنت و لثه پیش نیاید.

در دندانپزشکی آرامش این امکان برای مراجعه کنندگان فراهم شده است که بتوانند هزینه ایمپلنت را به صورت اقساطی پرداخت کنند. با استفاده از ایمپلنت اقساطی تمام افراد می‌توانند عمل کاشت ایمپلنت را انجام دهند و هزینه آن را در چند مرحله پرداخت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به نشانی اینترنتی https://arameshdental.com/ مراجعه فرمائید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 هزینه ایمپلنت اقساطی چگونه محاسبه می‌شود؟

قسط بندی هزینه کلی ایمپلنت به تعداد ایمپلنت‌های مورد نیاز و مراحل جراحی بستگی دارد. به طور کلی شرایط بیمار است که مشخص می‌کند هزینه کلی ایمپلنت چقدر است و آن را در چند قسط می‌توان پرداخت کرد. هر یک از اقساط ایمپلنت در مراحل مختلف درمان پرداخت می‌شود. به عنوان مثال مرحله اول در زمان کاشت پایه ایمپلنت و مرحله دوم در زمان نصب اباتمنت و قسط شوم در زمان قرار دادن روکش بر روی اباتمنت پرداخت می‌شود.

در زمان محاسبه قیمت، هر عمل جراحی و درمانی که در طول مراحل کاشت انجام شده باشد محاسبه می‌شود. تعداد اقساط پرداختی با توجه به شرایط بیمار و توان مالی او تعیین می‌گردد. ممکن است برای یک فرد در سه قسط باشد و برای فرد دیگر در 6 قسط. هر قدر تعداد اقساط بیشتر باشد مقدار مبلغی که در قسط باید پرداخت شود کمتر خواهد بود.

مراقبت‌های مورد نیاز پس از انجام عمل کاشت ایمپلنت

در صورتی که پس از انجام عمل کاشت ایمپلنت چند نکته مهم به خوبی رعایت شود، ماندگاری و طول عمر ایمپلنت بیشتر شده و تا مدت‌ها نیازی به ترمیم و تعویض نخواهد داشت. از جمله نکاتی که بعد از کاشت ایمپلنت بهتر است که رعایت شود عبارت است از:   

  • تا یک الی دو هفته پس از عمل از خوردن غذاهای سفت پرهیز کنید. تا آن جا که می‌توانید هیچ فشاری بر روی ناحیه جراحی وارد نکنید.
  • دهان خود را با استفاده از دهانشویه چند بار در روز شستشو دهید. به مدت چند روز از مسواک زدن بر روی ناحیه عمل اجتناب کنید.
  • غذاهای خیلی سرد و خیلی داغ میل نکنید.
  • داروهایی که متخصص ایمپلنت تجویز کرده است را در زمان مناسب مصرف کنید.
  • روکش ایمپلنت را همانند دندان‌های طبیعی شستشو دهید و تمام بخش‌های آن را با استفاده از مسواک متوسط و خمیر دندان تمیز کنید.
  • هرگز مسواک زبر استفاده نکنید. مسواک زبر موجب ایجاد خش بر روی روکش ایمپلنت می‌شود و سطح ایمپلنت را کدر می‌کند.
  • تا مدت چند ماه از مصرف سیگار و نوشیدنی‌های الکلی پرهیز کنید. دخانیات روند ترمیم لثه و ناحیه جراحی را کند می‌کند و احتمال دارد لثه عفونت کند.
  • از خوردن غذاهای چسبناک خودداری کنید.
  • اگر دندان قروچه دارید حتما باید در زمان خواب از محافظ دندان استفاده کنید تا به روکش ایمپلنت آسیب وارد نشود.

3 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مطالب مرتبط

جدید ترین مطالب

لطفا برای رزرو نوبت شماره تماس خورد را وادنمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود