ایمپلنت دندان نیش

دندان‌های نیش در زیبایی لبخند، تلفظ صحیح کلمات و نیز پایداری ساختار فک اهمیت زیادی دارند. از بین رفتن دندان نیش چه در فک بالا و چه در پایین، می‌تواند عملکرد دهان را تحت تاثیر قرار داده و آن را مختل کند. برای بازیابی دندان نیش از دست رفته و جلوگیری از بروز مشکلات نبودن آن می‌توان از ایمپلنت دندان نیش کمک گرفت. ایمپلنت دندان نیش ازجمله بهترین روش‌های جایگزینی دندان از دست رفته محسوب می‌شود. در ادامه به بررسی عوارض، هزینه، مدت زمان درمان و نکات مهم کاشت ایمپلنت دندان نیش می‌پردازیم.

عوارض ایمپلنت دندان نیش

ایمپلنت دندان نیش موفقیت‌های زیادی به همراه خواهد داشت و در اغلب مواقع عوارضی به دنبال ندارد اما مانند هر روش جراحی دیگری کاملا بدون عوارض نخواهد بود. مواردی همچون التهاب موقت لثه، درد پس از جراحی، خونریزی مختصر یا در موارد نادر، عفونت ناحیه جراحی ازجمله عوارض ایمپلنت دندان نیش هستند.

از آنجایی که دندان نیش نقش مهمی در ساختار فک و زیبایی دارد، اگر ایمپلنت این ناحیه به‌درستی صورت نگیرد، می‌تواند به اعصاب یا ریشه دندان‌های مجاور فشار وارد کند. در فک بالا ریشه دندان نیش در نزدیکی سینوس قرار دارد. این امر سبب می‌شود ایمپلنت دندان نیش بالا نیز همانند ایمپلنت دندان عقل به تخصص قابل توجهی نیاز داشته باشد. رعایت بهداشت دهان و مراجعه منظم به دندان‌پزشک، در پیشگیری از این عوارض نقش مهمی خواهد داشت.

ایمپلنت دندان نیش بالا

همانطور که پیش‌تر بیان شد، دندان نیش بالا در نزدیکی سینوس قرار دارد. ازاین‌رو برای انجام ایمپلنت آن به دقت و تخصص بالایی نیاز است. ریشه دندان‌های نیش بالا بلند بوده و در جایگزینی آن‌ها باید به گونه‌ای عمل شود که توازن بین دندان‌های جلویی و عقبی حفظ گردد.

در برخی شرایط به دلیل تحلیل فک یا نزدیکی به سینوس‌های فکی لازم است پیش از کاشت انواع ایمپلنت همچون ایمپلنت دندان طلا، پیوند استخوان یا لیفت سینوس صورت گیرد. برای حداکثر کردن موفقیت در ایمپلنت دندان نیش بالا می‌توان از روش‌های دقیق مانند ایمپلنت دیجیتالی دندان برای این ناحیه بهره برد و خطای جراحی را به حداقل رساند.

هزینه ایمپلنت دندان نیش

قیمت ایمپلنت دندان نیش تحت تاثیر عواملی مختلفی قرار گرفته و متغیر خواهد بود. در ادامه برخی از این عوامل را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • ازجمله موارد تاثیرگذار روی هزینه ایمپلنت دندان نیش، نوع ایمپلنت و برند سازنده آن است. متریال مورد نیاز ایمپلنت در نوع‌های ایرانی، اروپایی و نیز کره‌ای موجود است. هر کدام از این ایمپلنت‌ها دارای قیمت خاص خود بوده و متفاوت خواهند بود.
  • گاها برای انجام ایمپلنت دندان فک بالا و نیش به درمان‌های جانبی مثل پیوند استخوان نیاز است. این امر می‌تواند هزینه ایمپلنت دندان نیش را افزایش دهد.
  • موقعیت جغرافیایی کلینیک و تخصص پزشک نیز از دیگر موارد اثرگذار روی هزینه ایمپلنت دندان نیش هستند. هرچه دندان‌پزشک در کار خود حرفه‌ای‌تر باشد هزینه بیشتری برای ایمپلنت خواهد گرفت.

مدت زمان ایمپلنت دندانهای نیش

مدت زمان ایمپلنت دندانهای نیش به وضعیت استخوان فک و روش مورد استفاده بستگی خواهد داشت. در روش سنتی ایمپلنت دندان نیش، از زمان کاشت پایه تا نصب روکش نهایی، حدود 3 تا 6 ماه زمان نیاز است تا پایه به‌طور کامل با استخوان فک جوش بخورد و فرآیند اُسواین‌تگریشن صورت بگیرد. در برخی روش‌های دیگر، به‌خصوص با استفاده از ایمپلنت فوری یا تکنولوژی دیجیتال، این زمان کاهش چشمگیری پیدا خواهد کرد. در شرایط مناسب، تاج موقت می‌تواند در همان روز یا حداکثر چند روز پس از کاشت نصب شود و بیمار بلافاصله ظاهر لبخند خود را بازیابد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مطالب مرتبط

جدید ترین مطالب

لطفا برای رزرو نوبت شماره تماس خورد را وادنمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود