ضربه یا پوسیدگی شدید میتواند باعث آسیب به دندانها شده و آنها را دچار شکستگی کند. این امر که از مشکلات رایج دندان است بسیاری از افراد را برای انتخاب بهترین روش درمانی دچار چالش میکند. در این شرایط در صورتی که ریشه دندان قابل نگهداری نباشد و یا شکستگی تا زیر لثه پیش رود، میتوان برای کشیدن دندان و جایگزینی آن با ایمپلنت دندان شکسته اقدام نمود.
در این راستا تماشای فیلم ایمپلنت دندان دیجیتالی میتواند به بیماران کمک کند تا با مراحل دقیق ایمپلنت دندان شکسته به روش نوین دیجیتال آشنا شوند و با اطمینان بیشتری تصمیمگیری کنند.
دقت کنید ایمپلنت دندان شکسته با هدف بازگرداندن عملکرد، زیبایی و نیز ساختار طبیعی دهان صورت میگیرد. در این روش پس از بررسی شرایط لثه برای ایمپلنت، از پایه تیتانیومی استفاده میشود. این پایه به جای ریشه دندان شکسته در استخوان فک قرار میگیرد و پس از جوش خوردن، تاج مصنوعی روی آن نصب میشود.
ایمپلنت شکسته
گاها به دلایلی همچون فشار زیاد، خطای جراحی، عدم مراقبت و حتی تحلیل استخوان میتوان شاهد بود ایمپلنت شکسته میشود برای جایگزینی ایمپلنت دندان شکسته پزشک ابتدا بخش تاج یا پیج اتصال را بررسی میکند و در صورتی که شکستگی در پایه فلزی رخ دهد، نیاز است پزشک کل ایمپلنت را خارج کرده و مجددا آن را با مناسب ترین چسب دندان ايمپلنت جایگزین کند.
اضافه کنیم ایمپلنت دندان شکسته میتواند به دلیل شرایط نامناسب لثه و استخوان فک، عدم رعایت بهداشت دهان یا فشار زیاد هنگام جویدن نیز رخ دهد. در چنین شرایطی، دندانپزشک پس از معاینه دقیق و تخصصی تصمیم میگیرد کل ایمپلنت را تعویض کرده یا صرفا برای جایگزینی قسمت آسیبدیده مانند اباتمنت یا روکش اقدام کند.
بهتر است برای جلوگیری از افزایش قیمت ایمپلنت یک دندان و بروز شکستگی، بیماران پس از انجام این روش، بهصورت دورهای برای معاینه به دندانپزشک مراجعه کنند تا از سلامت ایمپلنت اطمینان حاصل نمایند.