استفاده از دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت یا انتخاب ایمپلنت برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته تان، یک تصمیم مهم در مسیر بهبود وضعیت دندان‌ها و کیفیت زندگی افراد می‌باشد. در جواب این سوال که دندان مصنوعی بهتر است یا ایمپلنت، مزایا و معایب هر گزینه باید به دقت ارزیابی شوند تا تصمیم بهتری گرفته شود. دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت، به دلیل ترکیبی از استحکام ایمپلنت و طبیعی بودن دندان مصنوعی، به عنوان یک راه حل جذاب در بهبود جامعه دندانپزشکی مطرح شده است. اما تصمیم گیری برای انتخاب یکی از این روش‌ها، به عواملی مانند وضعیت عمومی دهان، بهداشت دندان‌های باقی‌مانده، هزینه‌ها و تحمل فردی بستگی دارد. در مورد قیمت دندان مصنوعی برپایه ایمپلنت، معمولاً هزینه بیشتری نسبت به دندان مصنوعی سنتی دارد، اما مزیت‌های طولانی‌مدت ایمپلنت اغلب این هزینه را جبران می‌کنند. در نهایت، برای انتخاب بهترین گزینه، مشاوره با دندانپزشک و اطلاعات دقیقتر درباره مزایا و هزینه‌های دو روش در ادامه این محتوا با ما همراه باشید.

دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت، همچون جوابی به چالش زندگی است؛ بازماندن از آسیب، از دست دادن تنها یک دندان را با یک لبخند استوار و طبیعی جبران می‌کند.

دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت چیست؟

یکی از روش‌های جایگزین برای دندان‌هایی که از دست رفته است، دندان مصنوعی می‌باشد. در گذشته دندان مصنوعی به صورت کلی برای قوس بالا و پائین به صورت جداگانه ساخته می‌شد و پروتز بر روی لثه قرار می‌گرفت. در این روش فرد می‌توانست هر وقت که بخواهد پروتز را از دهان خود خارج کند و مجدد در زمان نیاز آنها را درون دهان بگذارد. اما در روش دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت، پروتز با استفاده از پایه ایمپلنت به لثه و استخوان فک پیچ می‌شود و برای همیشه در دهان ثابت باقی می‌ماند.

دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت یک روش پیشرفته در زمینه دندان‌پزشکی است که در جایگزینی دندان‌های گم شده یا آسیب دیده به کار می‌رود.
دندان مصنوعی کامل با پایه ایمپلنت با استفاده از ایمپلنت‌های کوچکی که به استخوان فک یا فکین متصل می‌شوند، دندان مصنوعی را به طور محکم و دائمی در دهان تثبیت می‌کند.

این روش برای کسانی که بسیاری از دندان‌های خود را به دلیل پوسیدگی، عفونت، تصادف و یا هر علت دیگری از دست داده‌اند می‌توانند از این روش استفاده کنند. این روش جایگزین برای افرادی که به دلیل خالی بودن لثه بافت لثه خود را از دست داده‌اند و استخوان آنها تحلیل رفته است بهترین انتخاب است.

هنگامی که دندان‌ها کشیده می‌شوند عاملی وجود ندارد که بافت استخوان فک را تحریک کند و استخوان‌هایی که از ریشه نگهداری می‌کردند دیگر حالت حمایتی خود را از دست می‌دهند و شروع به تحلیل رفتن می‌کنند. به همین دلیل استخوان فک متراکم شده و لثه نرم می‌شود. دندان‌های مجاور نیز تحت تاثیر این تغییرات از حالت طبیعی خود خارج می‌شوند و از جای خود حرکت می‌کنند.

کاشت دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت برای حمایت از استخوان فک و لثه‌ها بهترین گزینه محسوب می‌شود و فرد دیگر نگران از بین رفتن استخوان فک خود نخواهد بود. هنگامی که استخوان با استفاده از پایه‌های ایمپلنت حمایت شوند، چانه و صورت ظاهر طبیعی خود را حفظ می‌کنند و زیبایی فرد تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت. قیمت ایمپلنت دندان از پروتز متحرک کمی بیشتر است، اما دوام و ماندگاری آن و راحتی در استفاده و عدم نیاز به مراقبت خواص از مزایای این روش محسوب می‌شود.

دندان مصنوعی متحرک از تحلیل و تخریب استخوان فک جلوگیری نمی‌کنند و در کند شدن این روند نیز تاثیر چندانی نخواهند داشت. اما پایه ایمپلنت همانند ریشه دندان عمل می‌کند و از تخریب استخوان جلوگیری می‌کند و پروتزی که بر روی آن قرار می‌گیرد درست مانند دندان طبیعی قدرت بالایی برای جویدن و غذا خوردن را دارد.

عملکرد دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت چگونه است؟

کاشت دندان به روش ایمپلنت به صورت پیچ شدن پایه فلزی درون استخوان فک انجام می‌شود و پایه ایمپلنت درست مانند ریشه درون استخوان محکم می‌شود. این پایه در زیر لثه قرار می‌گیرد و پس از آنکه دندان مصنوعی بر روی آن قرار داده شد هیچ اثری از پیچ دیده نخواهد شد.

ایمپلنت‌ها به عنوان پایه‌های زیرساختی عمل می‌کنند و دندان مصنوعی را به طور دائمی در مکان خود نگه می‌دارند.
عملکرد دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت بسیار شبیه به دندان‌های طبیعی است و با استفاده از ایمپلنت‌های کوچکی که به استخوان فک یا فکین متصل می‌شوند، بهبود محکمی و ثبات بسیار بالا در دندان مصنوعی ایجاد می‌کند.

پایه ایمپلنت از جنس تیتانیوم است و این قابلیت را دارد که با استخوان انسان جوش بخورد. به همین دلیل برای همیشه در استخوان ثابت و محکم خواهد بود. استخوان فک در فرایند استخوان سازی پایه ایمپلنت را به طور کامل احاطه می‌کند و پایه را همانند بخشی از استخوان در خود نگه می‌دارد. این آلیاژ با طبیعت سازگاری بالایی دارد و برای انسان نیز هیچ گونه حساسیت و مشکلی ایجاد نمی‌کند. به همین دلیل روش کاشت ایمپلنت یکی از بهترین، مطمئن‌ترین و مقاوم‌ترین روش‌های جایگزین دندان محسوب می‌شود.

با استفاده از این روش می‌توان تمام دندان‌های موجود در قوس بالا و پائین را جایگزین کرد و برای تعداد آن هیچ محدودیتی وجود ندارد. ممکن است فردی بخواهد تنها یک دندان خود را ایمپلنت کند، ممکن است فردی تمام دندان‌های خود را از دست داده باشد و بخواهد به جای تمام دندان‌ها ایمپلنت بکارد.

نکته جالب اینجاست که اگر برای یک قوس کامل بخواهیم ایمپلنت بکاریم نیازی نیست به ازای هر دندان یک پایه بگذاریم. می‌توان برای یک قوس کامل تنها دو یا چهار پایه گذاشت. تعداد پایه‌های مورد نیاز برای حمایت از دندان مصنوعی به وضعیت لثه و استخوان فک فرد مراجعه کننده بستگی دارد. عمل کاشت پایه ایمپلنت ممکن است تنها در یک روز انجام شود و برای اینکه فرد بتواند تا زمان جوش خوردن پایه و ترمیم محل عمل غذا بخورد بر روی پایه‌ها روکش موقتی قرار داده می‌شود تا اعتماد به نفس فرد پائین نیاید.

برای اینکه پایه ایمپلنت در استخوان فک محکم شود و به طور کامل با آن جوش بخورد، حدود سه ماه زمان نیاز خواهد بود. این زمان با نظر پزشک متخصص ایمپلنت ممکن است کمتر یا بیشتر باشد. اما پس از ترمیم کامل ناحیه عمل فرد دیگر هیچ دردی در ناحیه عمل حس نخواهد کرد و آماده است تا روکش اصلی بر روی پایه‌ها قرار بگیرد. برای اینکه عمل ترمیم به خوبی انجام شود و برای پایه ایمپلنت مشکلی پیش نیاید بهتر است در مدت زمان سه ماهه از خوردن غذاهای سفت و جویدنی پرهیز کنید. تا دو الی سه هفته اول بهتر است غذاهای نرم و آبکی میل کنید تا در ناحیه عمل دچار درد نشوید.

پس از اینکه مراحل استخوان سازی و جوش خوردن پایه ایمپلنت با استخوان فک کامل شد نوبت آن می‌رسد که روکش اصلی بر روی پایه ایمپلنت محکم شود. با استفاده از این روکش دیگر می‌توانید هر ماده غذایی را بجوید و هر غذایی که دوست داشتید میل کنید. این دندان همانند دندان طبیعی انسان مقاومت بالایی دارد و فرد حس خوشایندی خواهد داشت.

دندان مصنوعی که بر روی پایه ایمپلنت نصب شده است نیاز به مراقبت خاص ندارد، اما باید همانند دندان‌های طبیعی روزی یک الی دو بار دندان‌ها را مسواک کنید و مراقب سلامت دهان و لثه خود باشید. هر سال و یا دو بار در سال برای بررسی وضعیت ایمپلنت خود به دندانپزشکی آرامش مراجعه کنید و از سلامت لثه و ایمپلنت‌ها اطمینان حاصل نمائید. نحوه نگهداری و مراقبت از دندان مصنوعی در ماندگاری و طول عمر آن تاثیر بسزایی خواهد داشت. در ادامه با معایب و مزایا ایمپلنت دندان آشنا خواهیم شد.

کاشت دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت برای چه افرادی مناسب است؟

مهم نیست که چند سال سن دارید و چند دندان خود را از دست داده‌اید، روش کاشت ایمپلنت همیشه می‌تواند بهترین گزینه برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته باشد. اگر شما نیز مدتی است که دندان‌های خود را به هر دلیل کشیده‌اید یا دندان‌های آسیب دیده‌ای دارید که قابل ترمیم نیستند می‌توانید از روش کاشت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت استفاده کنید.

این تصمیم به عوامل متعددی مانند وضعیت عمومی دهان، سلامت عمومی فرد، ترجیحات زیبایی، و هزینه‌ها بستگی دارد.
برخی از افراد به دلایل فیزیولوژیک یا تجربی، قادر به تحمل پروتزهای دندانی نیستند. برای آنها، دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت یک گزینه مناسبتر و راحت‌تر خواهد بود.

درست است که در این روش یک ردیف دندان مصنوعی به جای دندان‌ها قرار می‌گیرد اما مشکلات دندان مصنوعی را ندارد زیرا پروتز به طور کامل بر روی لثه ثابت می‌شود و با استفاده از پایه ایمپلنت به استخوان فک پیچ شده و با آن جوش می‌خورد. بنابراین دیگر نگرانی بابت حرکت کردن و جابجا شدن دندان در زمان صحبت کردن و غذا خوردن وجود نخواهد داشت.

این روش برای هر فرد با هر سنی مناسب است، اما باید شرایط جسمی و سلامت عمومی وی به دقت بررسی شود. افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند باید با متخصص ایمپلنت مشورت کنند و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد می‌توانند اقدام به کاشت ایمپلنت نمایند. برخی از افراد نیز به دلیل ابتلا به بیماری‌های دهان و دندان باید ابتدا تحت درمان باشند و پس از بهبودی کامل برای کاشت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت اقدام کنند. ممکن است قیمت ایمپلنت دندان در مقایسه با سایر روش‌های جایگزین کمی بیشتر باشد اما با کاشت ایمپلنت تا 15 الی 20 سال نیازی به ترمیم و تعویض پروتز نخواهید داشت و می‌توانید از داشتن دندان‌هایی یکدست و منظم لذت ببرید.

دندان مصنوعی بهتر است یا ایمپلنت

انتخاب بین دندان مصنوعی و ایمپلنت یکی از تصمیمات مهم در زمینه بهبود و بازسازی دندان‌هاست که باید با دقت و توجه به نیازها و شرایط شخصی انجام شود. دندان مصنوعی بهتر است یا ایمپلنت؟ این سؤال پاسخی که متناسب با وضعیت هر فرد باشد، دارد. دندان مصنوعی به دلیل هزینه‌های کمتر و عملیات غیرجراحی، برای برخی افراد ممکن است گزینه مناسبی باشد. این روش سریع‌تر و به طور معمول کمترین درد و زحمت را در پی دارد. اما ایمپلنت به علت استحکام بیشتر و طبیعی‌تر بودن در طولانی‌مدت، برای کسانی که از ایمپلنت استفاده می‌کنند، انتخاب محبوب‌تری می‌باشد. ایمپلنت‌ها به دلیل جذابیت ظاهری و احساس طبیعی‌تر در دهان، بهبود کیفیت زندگی و اعتماد به نفس را تقویت می‌کنند. انتخاب مناسب بین دندان مصنوعی و ایمپلنت نیازمند مشاوره با دندانپزشکی آرامش و ارزیابی دقیق وضعیت دهانی و نیازهای فردی است تا بهترین تصمیم برای بهبود وضعیت دندان‌ها و جلوگیری از مشکلات در آینده انتخاب شود.

قیمت دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت

قیمت دندان مصنوعی برپایه ایمپلنت در ظاهر شاید بیشتر از دندان مصنوعی سنتی باشد، اما در حقیقت هزینه‌ای که برای ساخت و ترمیم هر باره دندان مصنوعی سنتی صرف می‌کنید بیشتر از قیمت ایمپلنت دندان خواهد بود. علاوه بر این تاثیر نامطلوب دندان مصنوعی سنتی و عدم حمایت آن از لثه و تحلیل رفتن استخوان فک را نیز باید در نظر گرفت. دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت از استخوان فک حمایت می‌کند و از تحلیل رفتن آن جلوگیری می‌کند، به همین علت ظاهر چانه و لب‌ها تغییر نخواهد کرد. اما در دندان مصنوعی متحرک یا سنتی به دلیل اینکه حمایتی از استخوان فک صورت نمی‌گیرد، پس از چند سال استخوان تغییر شکل می‌دهد و لب‌ها کمی به سمت داخل جمع می‌شوند و فاصله چانه تا لب‌ها کمتر می‌شود.

تعداد ایمپلنت‌های مورد نیاز برای جایگزینی دندان‌های یا آسیب دیده تاثیر زیادی بر قیمت دارد.
در بعضی موارد، نیاز به پیش‌آمادگی قبل از کاشت ایمپلنت‌ها مانند برداشت دندان‌های آسیب دیده می‌تواند قیمت دندان مصنوعی برپایه ایمپلنت، را افزایش دهد.

قیمت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت به جنس ایمپلنت بکار رفته و مراحل درمان، تعداد پایه‌های مورد نیاز و … بستگی دارد. همچنین اگر درمان‌های جانبی مورد نیاز باشد باید هزینه آنها را نیز در نظر گرفت. برای اطلاع از هزینه‌ها می‌توانید با شماره تلفن‌های دندانپزشکی آرامش تماس حاصل نمائید. به دلیل تورم ممکن است قیمت‌ها کمی متغیر باشند.

آیا دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت را می‌توان از دهان خارج کرد؟

بسیاری از افراد هنوز هم طرفدار روش دندان مصنوعی متحرک هستند زیرا می‌توانند آن را از دهان خارج کنند و تمیز کرده و دوباره در دهان بگذارند. این افراد بر این باورند که دندان مصنوعی متحرک بهتر از دندان مصنوعی ثابت است زیرا مراحل درمان در این روش کوتاه‌تر است و دندان بدون نیاز به جراحی در دهان قرار داده می‌شود. اما لازم است بدانید که دندان مصنوعی که بر پایه ایمپلنت قرار داده می‌شود ممکن است تنها به دو عدد پایه ایمپلنت نیاز داشته باشد. بنابراین در مدت زمان کوتاهی انجام می‌شود و پس از بهبودی ناحیه کاشت پایه ایمپلنت دندان مصنوعی در دهان قرار داده شده و بر روی پایه ایمپلنت محکم می‌شوند.

کاشت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت به دو روش ثابت و متحرک انجام می‌شود. در یک روش امکان جدا کردن دندان از روی پایه وجود دارد اما در روش دوم امکان جدا کردن دندان مصنوعی از روی پایه وجود نخواهد داشت و دندان برای همیشه بر روی پایه ایمپلنت ثابت می‌شود. دندان مصنوعی متحرکی که بر پایه ایمپلنت قرار دارد را می‌توان از پایه جدا کرد و پس از تمیز کردن قسمت زیرین آن و لثه‌ها مجدد بر روی پایه سوار کرد.

تفاوت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت متحرک و ثابت

دندان‌های مصنوعی بر پایه ایمپلنت چه به صورت ثابت باشند و چه متحرک در بهبود کیفیت زندگی فرد و زیبایی ظاهری او تاثیر بسزایی دارد. کاشت دندان موجب می‌شود تا علاوه بر اینکه فرد بتواند به راحتی غذا بجود و کلمات را به درستی بیان کند، در افزایش اعتماد به نفس وی نیز موثر خواهد بود. دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت نسبت به مدل‌های قدیمی آن قدرت بالاتری برای جویدن دارند و فرد تفاوتی میان دندان‌های طبیعی خود و دندان مصنوعی احساس نخواهد کرد.

دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت متحرک؛ این روش، معمولاً در مواردی که تعداد ایمپلنت‌ها کم و مناسب برای پشتیبانی دندان‌های ثابت نیست، استفاده می‌شود.
دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت ثابت به ایمپلنت‌ها به صورت دائمی و بدون امکان حرکت متصل می‌شوند.

همانطور که اشاره کردیم دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت به دو صورت کاشت می‌شود. یکی به صورت ثابت است که فرد نمی‌تواند دندان را از دهان خود خارج کند و دیگری متحرک است و به راحتی از پایه جدا می‌شود. برای ثابت کردن دندان در دهان از چندین پایه استفاده می‌شود که این پایه‌ها درون استخوان فک پیچ می‌شوند و همانند ریشه دندان از پروتز حمایت می‌کنند.

دندان مصنوعی که دارای پایه ایمپلنت است، هرگز در زمان جویدن غذا حرکت نمی‌کند و فرد احساس خوشایندتری خواهد داشت. در دندان مصنوعی متحرک بر پایه ایمپلنت برای فک بالا معمولا چهار عدد پایه ایمپلنت و برای فک پائین دو عدد پایه ایمپلنت کافی است. پروتز کلی دندان بر روی این پایه‌ها قرار می‌گیرند و عملکرد آنها بهتر از دندان‌های مصنوعی قدیمی است.

مراقبت و نگهداری این نوع دندان مصنوعی نسبت به مدل ثابت آن راحت‌تر است زیرا فرد می‌تواند دندان را به طور کامل از دهان خارج کند، دهان را شستشو دهد، پروتز را تمیز کند و مجدد در دهان قرار دهد. اما در مورد دندان مصنوعی ثابت این امکان وجود نخواهد داشت و فرد تنها با استفاده از مسواک می‌تواند دندان‌ها را تمیز کند.

انواع دندان مصنوعی ثابت با پایه ایمپلنت

 دندان مصنوعی که بر پایه ایمپلنت قرار می‌گیرد بر دو نوع است. یکی بر روی پایه میله‌ای قرار می‌گیرند و دیگری بر روی پایه توپی شکل. این دو روش بسیار به یکدیگر شبیه هستند و پروتز مورد استفاده برای هر دو بسیار شبیه به دندان طبیعی انسان است. در این بخش به معرفی هر یک از روش‌های ذکر شده خواهیم پرداخت.

  • دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت میله‌ای:

در این روش نوار میله‌ای نازکی با منحنی فک شما هماهنگ است با استفاده از دو الی 5 پایه ایمپلنت که در استخوان فک قرار داده شده است بر روی لثه قرار می‌گیرد. دندان مصنوعی با استفاده از گیره یا اتصالاتی که در آن تعبیه شده است بر روی میله‌ها قرار می‌گیرند و ثابت می‌شوند.

  • دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت توپی:

در این روش هر اتصال در دندان مصنوعی به پایه ایمپلنت کاشته شده در استخوان فک متصل می‌شود. این اتصالات توپی شکل هستند و اتصال دیگری بر روی دندان مصنوعی قرار دارد که بر روی آن قرار می‌گیرد و محکم می‌شود. در بیشتر موارد اتصالات نر مربوط به اتصالات ایمپلنت است و اتصالات ماده مربوط به پروتز، اما گاهی ممکن است عکس این موضوع باشد و اتصال نر بر روی پروتز باشد و اتصال ماده بر روی ایمپلنت.

معایب و مزایا ایمپلنت دندان مصنوعی با پایه ثابت

افرادی که دندان‌های خود را از دست می‌دهند  و به هر دلیل مجبور می‌شوند دندانهای خود را بکشند به دنبال راهی هستند تا بتوانند دندان‌های خود را جایگزین کنند. معمولا اولین گزینه‌ای که به ذهن هر فردی می‌رسد استفاده از دندان مصنوعی است. این روش در گذشته بسیار مرسوم بوده است اما امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی همان دندان مصنوعی را با استفاده از پایه ایمپلنت بر روی لثه ثابت می‌کنند تا مشکلات ناشی از دندان مصنوعی متحرک کاهش یابد. این روش در مقایسه با دندان مصنوعی سنتی چندین مزیت دارد که در ادامه آنها را ذکر خواهیم کرد:

  • کاشت پایه ایمپلنت در یک جلسه انجام می‌شود؛
  • دوباره لبخندی زیبا و دندان‌هایی مرتب و کامل را در مدت کوتاهی بدست می‌آورید؛
  • نیازی به قالب گیری و استفاده از خمیرهای چسبناک نخواهید داشت؛
  • دندان‌ها بدون هیچ گونه لغزش بر روی لثه شما قرار می‌گیرند و همیشه ثابت خواهند بود؛
  • در بیشتر موارد نیازی به پیوند استخوان نیست و پایه به راحتی درون استخوان فک جایگذاری می‌شود؛
  • دوره بهبودی و ترمیم ناحیه عمل در این روش در مقایسه با ایمپلنت معمولی کوتاه‌تر است؛
  • فرد می‌تواند مانند گذشته هر غذایی را که دوست داشته باشد میل کند و هیچ گونه محدودیت غذایی برای وی وجود نخواهد داشت.

مزیت استفاده از دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت نیمه ثابت:

  • این پروتزهای به این صورت نیست که فرد بتواند آنها را از دهان خارج کند، اما در صورت نیاز دندانپزشک می‌تواند آنها را به راحتی از دهان خارج کند و درمان لازم را انجام دهد؛
  • ثبات و استحکام دندان‌ها در مقایسه با دندان مصنوعی متحرک بیشتر است و فرد نگران شل شدن و در آمدن دندان‌ها نخواهد بود.
  • در این روش در صورتی که مشکلی برای لثه به وجود آید و نیاز به ترمیم و درمان باشد دندانپزشک می‌تواند با برداشتن پروتز درمان را انجام دهد و مجدد پروتز را سر جای خود قرار دهد.

معایب دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت:

  • این روش در مقایسه با دندان مصنوعی سنتی قیمت بالاتری دارد و ممکن است تامین هزینه آن برای همه افراد امکان پذیر نباشد؛
  • دوره درمان و بهبود این روش کمی طولانی است و حدود 2 الی 3 ماه زمان نیاز است نا جای کاشت دندان ترمیم شود و فرد به راحتی بتواند غذای خود را به طور کامل بجود؛
  • ممکن است چند روز پس از کاشت پایه ایمپلنت فرد احساس درد داشته باشد؛
  • در صورت عدم رعایت بهداشت دهان و دندان در چند هفته اول امکان بروز عفونت و التهاب در لثه وجود دارد، به همین دلیل باید تمام توصیه‌های متخصص ایمپلنت به دقت رعایت شود.

 

سخن پایانی،

در انتخاب بین دندان مصنوعی و ایمپلنت، عوامل مختلفی که نقش مهمی در تصمیم‌گیری ایفا می‌کنند، وجود دارند. دندان مصنوعی بهتر است یا ایمپلنت؟ این بستگی به جوانب مختلفی دارد، از جمله سلامت کلی بدن، وضعیت دهان و فک‌ها، تحمل فیزیکی فرد، و همچنین تفضیلات زیبایی و تمایلات شخصی. اگر فردی دچار تجویز مشکلات پزشکی جدی یا کاهش استحکام فک‌ها باشد، ایمپلنت می‌تواند به عنوان گزینه‌ای بهتر دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت، جایگزینی دندان‌ها و بهبود کامل وضعیت دهان مطرح شود. از طرفی، دندان مصنوعی به دلیل آسانی اجرایی، قیمت دندان مصنوعی برپایه ایمپلنت، کمتر و دوره بازیابی کوتاه‌تر، برای افرادی که نیاز به جایگزینی دندان‌های عقلی یا غیرجدولی دارند، گزینه‌ای مناسبتر خواهد بود. در نهایت، تصمیم‌گیری بین دندان مصنوعی و ایمپلنت نیازمند توجه به وضعیت شخصی و پیشرفت‌های پزشکی و دندانپزشکی می‌باشد تا به نتیجه‌ای که منطبق بر نیازها و ترجیحات افراد باشد، دست یافته شود.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

لطفا برای رزرو نوبت شماره تماس خورد را وادنمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود