در این مقاله می‌خواهیم بدانیم ایمپلنت دندان چیست؟ و با کاربرد ایمپلنت دندان و مزایای آن آشنا شویم. تعداد زیادی از افراد با افزایش عمر و دلایلی مانند پیری، شکستگی دندان‌ها و … دندان‌های اصلی خود را از دست می‌دهند. این موضوع باعث اختلال در خوردن غذا و همچنین سبب ایجاد مشکلاتی در ظاهر افراد خواهد شد. به همین دلیل خیلی از افراد به دنبال یک شیوه دائمی برای جبران دندان‌های از دست رفته خود هستند. در ادامه همه چیز درباره ایمپلنت را به طور کامل شرح خواهیم داد.

لطفا با ما همراه باشید در مورد ایمپلنت دندان بیشتر آشنا شوید.
در اینجا میتوانید در مورد انواع کاشت ایمپلنت دندان اطلاعات کسب کنید.

ابداع روشی نوین به نام ایمپلنت دندان

در سال‌های گذشته افرادی که دندان‌های اصلی خود را از دست داده بودند، با انجام پروتز دندان متحرک و دندان مصنوعی می‌توانستند تا حدودی مشکل خود را رفع نمایند. اما لازم به ذکر است که وجود مشکلات بسیار در روش ایجاد دندان مصنوعی سبب شد تا جایگزین بهتری به نام ایمپلنت دندان ارائه گردد.

ایمپلنت به عنوان جدیدترین و پیشرفته‌ترین جایگزین برای دندان‌های از دست رفته محسوب می‌شود. خاصیت سازگار بودن آلیاژ تیتانیوم برای اولین بار توسط یک ارتوپد سوئدی کشف شد و وی متوجه شد که این آلیاژ بدون هیچ گونه عارضه با استخوان انسان جوش می‌خورد و عمل کاشت دندان با استفاده از این آلیاژ موفقیت آمیز خواهد بود.

وی زمانی که از یک سیلندر تیتانیومی برای ترمیم استخوان ران خرگوش استفاده کرده بود متوجه شد که این آلیاژ با استخوان خرگوش جوش خورده است و پس از آن این فرضیه را مطرح کرد که می‌توان در درمان‌های دیگر مانند کاشت دندان نیز از این آلیاژ استفاده کرد.

پس از این فرضیه در سال 1965 فردی به نام “برین مارک” اولین عمل کاشت ایمپلنت دندان را انجام داد. پس از آن که عمل با موفقیت انجام شد این روش به صورت تخصصی مورد بررسی قرار گرفت تا این که ایمپلنت‌های دندانی ساخته شد و نمونه‌های پیشرفته آن که در حال حاضر مشاهده می‌کنید تولید و در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفت.

ایمپلنت دندان تنها روشی برای جایگزین کردن جای خالی دندان شما تا آخر عمرتان می‌باشد.
ایمپلنت دندان از 10 سال تا 30 سال عمر دارد.

معرفی ایمپلنت دندان و اجزای تشکیل دهنده آن

از روش ایمپلنت دندان به عنوان یک روش دائمی استفاده می‌کنند. امروزه با فراگیر شدن این شیوه دیگر دغدغه‌ای برای از دست دادن دندان‌ها وجود نداشته و دیگر افراد به سراغ دندان‌های مصنوعی نمی‌روند.

قرار گرفتن ایمپلنت در دهان هیچ مشکلی را بوجود نخواهد آورد. همچنین فرد می‌تواند با خیال راحت تا پایان عمر خود از آن استفاده نماید.

منظور از ایمپلنت دندان چیست؟ ایمپلنت دندان یک پیچ فلزی بوده که جایگزین بخش ریشه دندان از دست رفته خواهد شد. دندان مصنوعی بر روی قسمت پیچ قرار گرفته و سبب ایجاد نمای دندان واقعی می‌شود.

ایمپلنت دندان(Dental implant)شکل دیگر دندان مصنوعی است با این تفاوت که به لثه یا فک با پیچ محکم(این پیچ محکم داخل لثه قرار میگیرد) ثابت میشود و متحرک نیست. ایمپلنت دندان از چند بخش تشکیل می‌شود که عبارت است از:

  • فیکسچر (Fixture)

پایه ایمپلنت یا فیکسچر مهمترین بخش ایمپلنت محسوب می‌شود و نقش ریشه دندان را در استخوان ایفا می‌کند. فیسکچر در داخل استخوان قرار می‌گیرد و از جنس تیتانیوم ساخته می‌شود. به همین دلیل به طور کامل با استخوان جوش خورده و مانند دندان طبیعی در داخل استخوان ثابت و محکم می‌شود.

شکل فیکسچر شبیه به یک پیچ بوده و بسیار مقاوم و محکم است. معمولا فیکسچرها از جنس تیتانیوم هستند اما در برخی از مدل‌ها ایمپلنت از جنس زیرکونیا بوده و رنگ آن سفید است. از این فیکسچر برای افرادی که حساسیت داشته و یا شرایط خاصی دارند استفاده می‌شود.

  • کاور اسکرو (Cover Screw)

این قطعه به شکل یک پیچ است که بلافاصله پس از این که فیکسچر در داخل استخوان کاشت شد در داخل فیکسچر قرار داده می‌شود تا سطح داخلی فیکسچر را پوشش داده و از ورود آلودگی به داخل ایمپلنت جلوگیری می‌کند. کاور اسکرو تا زمانی که ایمپلنت به طور کامل با استخوان جوش نخورده است در داخل فیکسچر قرار دارد و در مرحله نصب هیلینگ از داخل فیکسچر خارج می‌شود.

  • هیلینگ اباتمنت (Healing Abutment)

پس از دو الی سه ماه هیلینگ بر روی فیکسچر نصب می‌شود. این قطعه به جای کاور اسکرو قرار می‌گیرد و موجب می‌شود تا بافت لثه شکل گرفته و از نفوذ آلودگی و مواد خارجی به داخل ایمپلنت جلوگیری می‌کند. معمولا یک الی دو هفته پس از نصب هیلینگ اباتمنت، هیلینگ از ایمپلنت جدا می‌شود و ایمپرشن کوپینگ به جای آن بسته شده و از ایمپلنت قالب گیری می‌شود. سپس دوباره هیلینگ در جای خود قرار گرفته و در جای خود محکم می‌شود. هیلینگ با توجه به سایز ایمپلنت اندازه‌های مختلفی دارد.

  • ایمپرشن کوپینگ

این قطعه در زمان قالب گیری بر روی پایه ایمپلنت یا فیکسچر نصب می‌شود. با استفاده از ایمپرشن کوپینگ محل دقیق فیکسچر و شکل فک مشخص شده و قالب گیری با دقت بالا انجام می‌شود. ایمپرشن با توجه به نوع قالب گیری متفاوت بوده و انواع مختلفی دارد.

  • آنالوگ یا ایمپلنت رپلیکا

این قطعه برای مدل سازی فک انسان مورد استفاده قرار می‌گیرد و 2 تا 3 ماه پس از جراحی و پس از قالب گیری آنالوگ به ایمپرشن پیشچ می‌شود تا وضعیت دندان و فک بیمار مشخص شده و نتیجه قالب گیری مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که قالب گیری به درستی انجام شده باشد، ایمپرشن کوپینگ از روی آنالوگ جدا شده و برای انتخاب اباتمنت مناسب و ساخت روکش دندان به لابراتوار فرستاده می‌شود.

  • اباتمنت (Abutment)

اباتمنت پس از فیکسچر بخش مهم دیگری از ایمپلنت است که بر روی فیکسچر قرار می‌گیرد و محل اتصال تاج دندان به فیکسچر است. اباتمنت قطرها و اندازه‌های مختلفی دارد و به اشکال گوناگون ساخته می‌شود. اباتمنت با استفاده از پیچ یا سیمان به فیکسچر متصل می‌شود.

  • تاج دندان

مرحله آخر نصب تاج دندان است که بر روی اباتمنت نصب می‌شود. این قطعه در آزمایشگاه ساخته می‌شود و از جنس سرامیک است. تاج دندان با استفاده از چسب یا پیچ به اباتمنت متصل می‌شود و از نظر ظاهری شبیه به دندان طبیعی است.

تقریبا ایمپلنت دندان برای همه افراد مناسب است، فقط بین 5 تا درصد ایمپلنت دندان ناموفق می‌شود.
ایمپلنت دندان برای افراد که بالای 20 سال سن دارند مناسب می‌باشد.

ایمپلنت دندان مناسب چه افرادی است؟

حال که در مورد ایمپلنت اطلاعات کافی به دست آوردیم بهتر است بدانیم ایمپلنت دندان برای چه افرادی مناسب است و چه افرادی می‌توانند از این روش جایگزین استفاده کنند.

  • چنانچه تمامی دندان‌های فک جلو و یا فک عقب از دست رفته باشد.
  • چنانچه یکی از دندان‌های جلو از دست رفته و فاصله مناسب با دندان‌های کناری وجود دارد.
  • اگر بیش از یک دندان از بین برود و فاصله بین دندان‌های کناری مناسب و طبیعی باشد.
  • اگر یک یا بیشتر از یک دندان از انتهای هر قوس دندانی از بین رفته و تنها از یک طرف دندان طبیعی وجود داشته باشد.
  • در صورتی که فرد نتواند از دندان مصنوعی استفاده کند.
  • افرادی که تمایل دارند گفتار خود را بهبود ببخشند.

افراد می‌توانند ایمپلنت دندان را در هر سنی انجام دهند. افرادی که قادر به رعایت بهداشت دهان خود می‌باشند خواهند توانست برای این شیوه اقدام کنند.

ایمپلنت دندان یک روش موفق در دندانپزشکی برای نداشتن دندان طبیعی است
فرقی که با دندان مصنوعی دارد در ثابت بودن دندان ایمپلنت شده در داخل فک  هست
پس در نتیجه قیمت ایمپلنت دندان نسبت به دندان مصنوعی بیشتر است
برای انجام ایمپلنت دندان به متخصص ایمپلنت مراجعه کنید

کاشت ایمپلنت دندان در مقایسه با روش کاشت دندان مصنوعی زمان بیشتری لازم دارد.دندانپزشکی آرامش بیماران را به صبوری دعوت میکند تا کاشت دندان به خوبی و مانند دندان طبیعی انجام شود.

افرادی که نمی‌توانند دندان‌های خود را ایمپلنت نمایند!

اگر فردی مبتلا به عفونت‌های دندانی باشد، با ایمپلنت دندان مشکلش بر طرف نمی‌شود و حتی ممکن است به دردسرهای دیگر هم دچار گردد. این افراد در ابتدا باید نسبت به رفع مشکلات خود در زمینه عفونت دندان اقدام نموده و پس از حل این مسئله قادر به ایمپلنت دندان خواهند بود.

چنانچه فردی نسبت به مشکل عفونت دندان خود بی‌توجه باشد و قبل از بر طرف نمودن آن، کار ایمپلنت را انجام دهد، در صورت بوجود آمدن مشکل مجبور به برداشتن ایمپلنت دندان شده و هزینه ایمپلنت دندان را بیهوده صرف کرده است.

در صورتی که فرد مبتلا به بیماری دیابت است، باید برای گذاشتن ایمپلنت احتیاط‌های ویژه‌ای را ترتیب دهد. قبل از این کار پزشک باید میزان قند خون فرد دیابتی را بررسی نموده و چنانچه بیماری وی کنترل شده باشد، برای او ایمپلنت گذاشته می‌شود.

افرادی که عادت به مصرف سیگار دارند بایستی قبل از انجام ایمپلنت مدتی سیگار را کنار بگذارند. لازم است که این افراد حتما قبل از ایمپلنت با پزشک خود مشورت نموده تا در صورت گذاشتن ایمپلنت مشکلی برای خود بوجود نیاورند.

اشخاصی که داروهای ضد انعقاد خون و همینطور آسپرین مصرف می‌کنند. با مشورت با پزشک خود بایستی قبل از انجام جراحی داروهای خود را قطع نمایند.

افراد تحت رادیوتراپی به ویژه در ناحیه فک و صورت و همچنین بیمارانی که به مدت طولانی تحت درمان بیس‌فسفونات بوده‌اند، نمی‌توانند ایمپلنت بگذارند.

لازم به ذکر است که گذاشتن ایمپلنت دندان در دوران بارداری توسط پزشکان انجام نمی‌شود و باید از این کار در دوران بارداری پرهیز کرد.

اگر شما انسانی هستید که برای داشتن لبخند زیبا ، درد کاشت دندان(ایمپلنت دندان)را میپذیرید پس می توان گفت ایمپلنت دندان بهترین انتخاب است.

ایمپلنت دندان یکی از مدرن ترین روش های جایگزین کردن دندان از دست رفته شما است.
برای داشتن یک ایمپلنت خوب تا آخر عمرتان این شما هستید که بیشترین نقش از نگهداری ایمپلنت را ایفا می‌کنید.

درباره ایمپلنت و مزایای آن

از آنجایی که جای خالی دندان‌ها می‌تواند ظاهر ناخوشایندی به خصوص در هنگام خندیدن در چهره فرد ایجاد نماید، استفاده از ایمپلنت دندان می‌تواند زیبایی از بین رفته را جبران کرده و اعتماد به نفس فرد را بازگرداند.

یکی از سریع‌ترین روش‌های جایگزینی برای دندان‌های از بین رفته ایمپلنت دندان می‌باشد. بنابراین چنانچه مشکل کلی در سلامت جسمانی و همینطور استخوان‌های فک وجود نداشته باشد، دندانپزشک به سرعت می‌تواند آنها را جایگزین دندان‌های از دست رفته نماید.

از مزایای دیگر ایمپلنت دندان که آن را بین مردم محبوب کرده است، طول عمر بالای آن می‌باشد. طول عمر این ایمپلنت‌ها به اندازه‌ای است که در صورت رعایت بهداشت دهان و دندان می‌تواند تا پایان عمر برای فرد کارایی داشته و هیچ دردسری ایجاد نکند.

ایمپلنت خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

مهمترین کاربرد ایمپلنت دندان پر کردن جای خالی دندان، حفظ زیبایی ظاهری دندان‌ها و جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان است. به همین دلیل کیفیت و ماندگاری ایمپلنت از اهمیت بالایی برخوردار است. حال اگر یک ایمپلنت ویژگی‌های زیر را داشته باشد، یک ایمپلنت خوب محسوب می‌شود:

  • ایمپلنت بایستی از نظر ظاهری شبیه به دندان طبیعی بوده و هیچ بخشی از آن مشخص نباشد. زمانی که ایمپلنت در کنار سایر دندان‌ها قرار می‌گیرد نباید با آنها تفاوتی داشته باشد.
  • یک ایمپلنت خوب ماندگاری بالایی دارد و تا سال‌های سال بدون نیاز به ترمیم یا تعویض در دهان فرد باقی می‌ماند و هیچ گونه مشکلی برای وی ایجاد نمی‌کند.
  • از دیگر ویژگی‌های ایمپلنت باکیفیت عدم ایجاد مزاحمت و ناراحتی برای فرد است. ایمپلنتی خوب است که فرد آن را در دهان خود به عنوان جسمی مزاحم احساس نکند و در زمان صحبت کردن و جویدن غذا راحت باشد.
  • ایمپلنت خوب رنگ ثابتی داشته و تغییر رنگ نمی‌دهد. درست است که فرد باید مراقب دندان‌های خود باشد و از مواد غذایی رنگی کمتر استفاده کند اما وقتی جنس روکش ایمپلنت خوب باشد تغییر رنگ نخواهد داد.
  • قیمت مناسب از دیگر ویژگی‌های ایمپلنت خوب است. مهمترین فاکتور در زمان انتخاب ایمپلنت دندان قیمت آن است که معمولا افراد به دنبال ایمپلنتی هستند که قیمت مناسبی داشته باشد و فرد بتواند از پس هزینه‌های آن برآید.
  • کشور سازنده ایمپلنت نیز از دیگر ویژگی‌های یک ایمپلنت است که در کیفیت ایمپلنت تاثیر بسزایی دارد.
در مرحله اول برای ایمپلنت دندان باید بهترین متخصص ایمپلنت دندان را پیدا کنید.
یکی از مراحل مهم ایمپلنت دندان گذاشتن پیج در لثه است که پزشک از داروهای بی حسی استفاده می‌کند.

مراحل ایمپلنت دندان به چه صورتی است؟

این جراحی که به صورت سرپایی است، به شکل مرحله‌ای و با بهبودی بین مراحل انجام می‌گردد. این روند شامل مراحل زیر است:

  1. فرد توسط دندانپزشک معاینه شده و برای وی تعیین وقت صورت می‌گیرد.
  2. اگر نیاز باشد دندان آسیب دیده کشیده می‌شود.
  3. در صورت نیاز پیوند استخوان انجام می‌شود.
  4. کاشت پایه ایمپلنت
  5. رشد و ترمیم استخوان
  6. انتخاب رنگ و انجام قالب گیری سپس ارسال آن برای لابراتور
  7. قرار دادن ایمپلنت

روش‌های ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان به سه روش یک مرحله‌ای، دو مرحله‌ای و همچنین دندانی انجام می‌شود. در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

  1. روش کاشت یک مرحله‌ای ایمپلنت یعنی چه
  2. روش ایمپلنت دو مرحله‌ای
  3. کاشت فوری ایمپلنت دندان

 

روش کاشت یک مرحله‌ای ایمپلنت یعنی چه؟

در مواردی ممکن است پس از کشیدن دندان، لثه همپوشانی کافی نداشته و دندانپزشک مجبور به استفاده از روش حد لثه شود. در این روش ایمپلنت در استخوان فک قرار داده شده و قطعه موقتی برون فکی آن از لثه خارج است.

در مرحله اول جراحی لثه به دور ایمپلنت دندانی بخیه زده می‌شود. در این صورت نیاز به جراحی مرحله دوم و کنار زدن بافت نرم لثه نیست. پس از چند ماه برای ساخت روکش اصلی باید قالبگیری انجام شده و بطور معمول در اغلب بیماران این روش اجرا می‌گردد.

روش ایمپلنت دو مرحله‌ای

غیر قابل دسترس بودن ایمپلنت دندانی در فضای داخلی دهان از مزایای این نوع ایمپلنت محسوب می‌شود. زیرا ممکن است در معرض آلودگی‌های محیطی قرار بگیرد.

در روش انجام آن، ایمپلنت دندانی را در استخوان فک قرار داده و لثه را روی آن بخیه می‌زنند. بنابراین بعد از جراحی، ایمپلنت داخل دهان مشخص نیست.

در این حالت برای اینکه ایمپلنت‌ها تحت هیچ نوع فشاری قرار نگیرند، زیر لثه قرار خواهند گرفت. پس از چند ماه جهت ایمپلنت، لثه دوباره از محل ایمپلنت‌های دندانی کنار زده می‌شود.

بعد از انجام چندین مرحله به منظور حفظ زیبایی، یک پروتز موقت دندان متحرک که باید شب‌ها از دهان خارج شود، به بیمار ارائه می‌گردد. در این روش که از زیبایی بیشتری برخوردار است، پروتز نهایی زیر لثه قرار می‌گیرد.

کاشت فوری ایمپلنت دندان

در این روش همزمان با جراحی جهت قرار دادن ایمپلنت، تاج آن نیز ساخته شده و روی ایمپلنت قرار می‌گیرد. این شیوه برای دندان‌های جلو بیشتر کاربرد دارد تا فرد در دوره چند ماهه ترمیم بدون دندان نباشد. البته لازم به ذکر است که این تاج به صورت موقت بوده و دندان اصلی در مراحل بعدی به بیمار ارائه می‌گردد.

مزایای این روش این است که در طی یک جلسه هم جراحی خارج کردن دندان و یا ریشه انجام می‌گیرد و هم استخوان ناحیه در صورت لزوم ترمیم می‌گردد.

از ایمپلنت دندان خود مثل یک دندان طبیعی مراقبت کنید.
در روز اول کاشت ایمپلنت دندان از خوردن غذا ها و نوشیدنی های گرم خودداری کنید.

مراقبت‌ها و نکاتی که باید پس از ایمپلنت رعایت کنید:

لازم است تا در ساعت‌های اولیه بعد از ایمپلنت دندان دراز کشیده و از فعالیت‌های سنگین خودداری کنید. یک کیسه یخ را در محل جراحی و روی صورت قرار دهید و پس از گذشت 10 دقیقه آن را بردارید.

سعی کنید بطور متناوب این کار را تکرار کنید. لازم است تا 24 الی 48 ساعت یخ گذاشته شود و بعد از این مدت باید حوله‌ی گرم روی صورت قرار بگیرد.

همچنین از انجام ورزش‌های شدید پرهیز کرده و مشروبات الکلی هم مصرف نکنید.

 

انواع روش کاشت ایمپلنت دندان

در پاسخ به این که ایمپلنت چیه گفتیم که ایمپلنت دندان یک روش جایگزین و یا پر کردن جای خالی دندان‌های از بین رفته می‌باشد. ایمپلنت دقیقا مانند دندان‌های طبیعی عمل کرده و فرد تفاوت آن را با دندان طبیعی احساس نمی‌کند.

بنابراین عمل ایمپلنت اگر توسط بهترین متخصص ایمپلنت در تهران انجام شود، جایگزین مناسبی برای دندان‌های معیوب و از دست رفته محسوب می‌شود.

یکی از مزایای قابل توجه ایمپلنت، ثابت بودن آن است. زیرا دیگر نیاز نیست مانند دندان‌های مصنوعی آنها را درآوریم. در زمان گذشته از روش‌های دیگری برای پر کردن جای دندان خالی استفاده می‌شد. افراد در زمان غذا خوردن با مشکل مواجه بودند. اما امروزه دیگر نیاز به استفاده از روش‌های قدیمی نیست. چرا که ایمپلنت دندان تمامی مشکلات را بر طرف کرده است.

ایمپلنت لیزری چیست؟

امروزه در دندانپزشکی از لیزرها برای درمان استفاده می‌کنند. از مزایای دیگر ایمپلنت‌ها توسط لیزر و طول موج مناسب، جلوگیری از آسیب دیدن بافت لثه است. استفاده از این روش برای افرادی که از درد و خونریزی می‌ترسند، پیشنهاد می‌شود.

همچنین افرادی که به ایمپلنت فوری نیاز دارند، می‌توانند از این روش استفاده نمایند. ایمپلنت فوری توانسته رضایت خیلی از بیماران را کسب نماید. این ایمپلنت از لحاظ شرایط با دیگر ایمپلنت‌ها متفاوت بوده و لازم نیست فرد مدت زیادی منتظر بماند.

ایمپلنت دیجیتالی چیست؟

کاشت دندان به شیوه دیجیتالی یک شگفتی مدرن محسوب می‌شود. دندانپزشک متخصص برای ایمپلنت دیجیتالی از رایانه استفاده می‌کند. وی بوسیله یک برنامه شبیه‌سازی شده‌ی سه بعدی می‌تواند وضعیت استخوان‌ها و همینطور موقعیت عصب‌های دندان را بررسی نماید.

سپس با استفاده از اطلاعات به دست آمده، محل دقیق کاشت دندان مشخص شده و می‌توان برش کوچک‌تری ایجاد کرد. با استفاده از این روش درد بطور محسوسی کاهش می‌یابد. همچنین ایمپلنت دیجیتالی هزینه بیشتری از نوع سنتی آن داشته و درد و خونریزی کمتری ایجاد می‌کند.

برای افراد سیگاری، دیابتی و همچنین افرادی که ارتفاع استخوان کمی دارند، روش دیجیتالی ایمپلنت بسیار مناسب است. علاوه بر آن افرادی که از جراحی می‌ترسند و یا به روکش فوری نیاز دارند نیز می‌توانند از این روش استفاده نمایند.

اگر شاغل هستید برای انجام جراحی و کاشت ایمپلنت دندان حتما 1 یا 2 روز مرخصی بگیرید.
بعد از کاشت ایمپلنت دندان به مدت دو هفته از دهان شویه استفاده کنید.

سوالات کلیدی در مورد ایمپلنت دندان:

دوره نقاهت چقدر طول می‌کشد؟

چنانچه دارای درد شدیدی هستید، می‌توانید از مسکن‌های دوز بالا استفاده نمایید. متخصص ممکن است با تجویز آنتی بیوتیک و همچنین دهانشویه ضدعفونی‌کننده، بخواهد خطر عفونی شدن را کاهش دهد. بهتر است تا چند ماه اول به صورت منظم توسط پزشک معالج خود معاینه شده و اطمینان یابید که در طول دوره نقاهت مشکل خاصی وجود نداشته باشد.

مدت زمان بهبودی بنا به شرایط دهان ودندان‌ها متفاوت است. در طول این مدت بهتر است نکات گفته شده را رعایت نمایید.

تمیز کردن دندان‌های ایمپلنت شده چگونه است؟

تیم دندانپزشکی وظیفه دارد تا توصیه‌های مفصلی در ارتباط با دندان‌های ایمپلنت شده به شما ارائه دهد. تمیز نمودن اطراف دندان‌هایی که به ایمپلنت متصل هستند زیاد سخت نیست.

از طرفی مناطقی وجود دارد که دسترسی به آنها ممکن است دشوار باشد. بنابراین بهتر است در صورت هرگونه اشکال به پزشک خود مراجعه نموده و از روند تمیز کردن کامل آنها مطلع گردید.

عمر ایمپلنت چقدر است؟

ایمپلنت دندان به گونه‌ای طراحی شده که عمر زیادی داشته باشد. معمولا دوام آنها از 25 سال بالاتر است. به همین دلیل کاشت ایمپلنت یک راهکار دائمی محسوب می‌شود. زیرا شیوه‌های دیگر مانند بریج و دندان مصنوعی عمری بین 5 تا 15 سال داشته و پس از آن بایستی تعویض گردند. این در صورتی است که ایمپلنت نیاز به تعویض ندارد و تا انتهای عمر همراه شما است.

یک کلینیک دندانپزشکی درجه یک با برترین خدمات درمانی، ترمیمی و زیبایی، خیال شما را از بابت انتخاب کلینیک دندانپزشکی راحت کنیم.

جمع بندی

در این مقاله به بررسی کاربرد ایمپلنت دندان و همچنین چگونگی انجام آن پرداختیم. بهتر است قبل از هرگونه تصمیمی با پزشک متخصص در این زمینه صحبت کرده و همه چیز درباره ایمپلنت را بدانید تا بهترین راهکار ممکن را برای کاشت ایمپلنت دندان و مراقبت از دندان‌های ارزشمند خود بیابید. سپاسگزاریم که تا انتهای این مقاله ما را همراهی کردید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

لطفا برای رزرو نوبت شماره تماس خورد را وادنمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود